Ajankohtaista

Tiedotteita ja terveisiä Ford Mustang Owners’Clubin tapahtumista sekä muista ajankohtaisista kerhon asioista.

Fun Run Vaasa 2020

FUN RUN VAASA 24.-26.7.2020 Nyt on aika tehdä varaukset ensi vuoden Vaasan Fun Runiin. Ohessa on tarkat ohjeet varauksien tekemiseen. Majoitus sekä ruokailut varataan kaikki kerralla saman sivustaon kautta. Linkin kautta pääset tekemään erikoishintaiset varaukset!

Tapahtumakalenteri

Vuoden 2019 tapahtumakalenterista löytyvät Suomen Ford Mustang Ownwers' Clubin päätapahtumat, ratapäivät ja kokoukset. Osaan tapahtumista littyy lisätietoa, joka on linkitety tapahtuman yhteyteen.

Corral - FMOC jäsenlehti

Corral-lehti on nyt luettavissa web-versiona; voit lukea päätelaitteellasi lehden pdf-versiota verkkosivujen kautta.

Syyskokous ja pikkujoulu 2019

FMOC SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULU Syyskokous järjestetään 9.11.2019 klo 17.00 Ravintola Jalmarissa, (Mikkolan kartanon piharakennus) Anianpellontie 17, 17200 Vääksy. Pikkujoulu jatkuu suoraan kokouksen perään.

Fun Run 2019

Fun Run ajellaan 2019 Mikkelin ympäristössä. Päätapahtumapaikkana on 26 km päässä Mikkelin keskustasta löytyvä Hotelli Anttolanhovi. Ohjelmassa on mm. tuttujen ja tuntemattomien kanssa rupattelua, autonäyttely, hyvää ruokaa ja rentoa meininkiä.

Uusittu www-sivusto

Ford Mustang Owners’ Clubin (FMOC) www-sivusto on uusittu 1/2019. Sivusto on nyt julkaistu, mutta sitä kehitetään edelleen. Tavoite on toisaalta luoda näyteikkuna, mikä kerho on ja toisaalta sivusto toimii tiedotuskanavana ja linkkiportaalina kerhon jäsenille.