Ajankohtaista

Tiedotteita ja terveisiä Ford Mustang Owners’Clubin tapahtumista sekä muista ajankohtaisista kerhon asioista.

FMOC Syyskokous 2021

FMOC Kevätkokous 2021 – Kokouskutsu Aika: 23.5.2021 klo 13.00, Paikka: Google Meet -videokokous Esityslista...

FMOC Kevätkokous 2021

FMOC Kevätkokous 2021 – Kokouskutsu Aika: 23.5.2021 klo 13.00, Paikka: Google Meet -videokokous Esityslista...

Hallitus tiedottaa 3/2021

FMOC hallituksen terveiset (26.3.2021) Kerhon hallitus kokoontui jälleen perjantaina 26.3.2021. Asioita oli varsin vähän käsiteltävänä, mutta tavan vuoksi istahdimme jälleen koneitten ääreen ja kuulosteltiin, miten kevät on lähtenyt liikkeelle eripuolella Suomea. Koronatoimia on taas kevään tullen kiristelty alueittan eritavalla ympäri Suomea. Seuraamme valtakunnallista tilannetta edelleen tarkkaan, ja haluammekin muistuttaa, että kun kevätauringon noustessa myös Mustangit ja harrastajat lähtee liikkeelle, muistakaa kuitenkin kulkea turvallisesti ja ohjeistuksia noudattaen. Kesän Fun Run järjestetään Rovaniemellä. Seuraamme tarkkaan koronatilanteen kehittymistä, joten Fun Run suunnitteluryhmä pohtii parhaillaan erilaisia tapoja, joilla tapahtuma pystytään järjestämään mahdollisin erityisjärjestelyin. Tapahtuman pääpaikka on  Napapiirillä Joulupukin Pajakylän ohessa sijaitseva Santa Claus Holiday Village, jossa järjestettiin myös Arctic Rally Finland helmikuussa kaikista poikkeusoloista huolimatta. Olemme hyvin luottavaisin mielin; vaikka heinäkuun lopulla olisi vielä rajoituksia koronan suhteen, pystymme järjestämään turvallisen tapahtuman yhdessä majoitusyrittäjän ja heidän kokemuksensa kanssa. Jos et ole vielä varannut majoitusta Fun Runiin, käy tekemässä se nyt, niin olet mukana kerhon historian pohjoisimmassa Fun Runissa.

Ajankohtaista 2-2021

Koronatilanne on kärjistynyt entisestään. On kaikkien edun mukaista noudattaa tarkasti valtiovallan ja alueellisella tasolla annettuja ohjeistuksia. Näin ollen on syytä miettiä kannattaako järjestää ylipäätänsä mitään toimintaa. Jäsensihteeri Paula tulee ottamaan yhteyttä  tämän vuoden aikana kaikkiin jäseniin tulevan sähköisen jäsenkortin tiimoilta. Se on tarkoitus saada käyttöön vuonna 2022. Vastatkaa kaikki ystävällisesti hänen kyselyynsä, kiitos.  / hallitus

Fun Run 2021 Rovaniemi

FUN RUN ROVANIEMI 23.7 - 25.7.2021 Ensimmäistä kertaa järjestetään kerhomme päätapahtuma näin pohjoisessa, joulupukin omassa kotikaupungissa. Tapahtuman pääpaikkana Napapiirillä Joulupukin Pajakylän ohessa sijaitsevassa Santa Claus Holiday Villagessa. Yhdistyksen kokous tullaan järjestämään videopalaverina 1.8.2020. Kutsu ja ohjeet tulevat myöhemmin kesäkuun aikana jäsenistölle.

Tapahtuma-kalenteri

Tapahtumakalenterista löytyvät Suomen Ford Mustang Ownwers' Clubin päätapahtumat, ratapäivät ja kokoukset. Osaan tapahtumista liittyy lisätietoa, joka on linkitetty tapahtuman yhteyteen.