FMOC hallituksen terveiset
(26.3.2021)

Kerhon hallitus kokoontui jälleen perjantaina 26.3.2021. Asioita oli varsin vähän käsiteltävänä, mutta tavan vuoksi istahdimme jälleen koneitten ääreen ja kuulosteltiin, miten kevät on lähtenyt liikkeelle eripuolella Suomea.

Koronatoimia on taas kevään tullen kiristelty alueittan eritavalla ympäri Suomea. Seuraamme valtakunnallista tilannetta edelleen tarkkaan, ja haluammekin muistuttaa, että kun kevätauringon noustessa myös Mustangit ja harrastajat lähtee liikkeelle, muistakaa kuitenkin kulkea turvallisesti ja ohjeistuksia noudattaen.

Tulevan kesän Fun Run järjestetään Rovaniemellä. Seuraamme tarkkaan koronatilanteen kehittymistä, joten Fun Run suunnitteluryhmä pohtii parhaillaan erilaisia tapoja, joilla tapahtuma pystytään järjestämään mahdollisin erityisjärjestelyin. Tapahtuman pääpaikka on  Napapiirillä Joulupukin Pajakylän ohessa sijaitseva Santa Claus Holiday Village, jossa järjestettiin myös Arctic Rally Finland helmikuussa kaikista poikkeusoloista huolimatta. Olemme hyvin luottavaisin mielin; vaikka heinäkuun lopulla olisi vielä rajoituksia koronan suhteen, pystymme järjestämään turvallisen tapahtuman yhdessä majoitusyrittäjän ja heidän kokemuksensa kanssa. Jos et ole vielä varannut majoitusta Fun Runiin, käy tekemässä se nyt, niin olet mukana kerhon historian pohjoisimmassa Fun Runissa.

Terveisin
Merja, Rita, Paula, Kari, Markku ja Taisto