Tapahtumakalenteri

Ford Mustang Owners’Clubin tapahtumia ja jäsentilaisuuksia

Tapahtumia 2021

Osa foorumilinkeistä toimii vain kerhon jäsenille.

Muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Sivua päivitetään kun saadaan tarkempia tietoja, voit antaa lisätietoja web@mustangclub.fi

Tapahtumakalenteri määritetään pääasiassa johtokunnan kokouksen yhteydessä, joitakin tapahtumia saattaa tulla tämän jälkeenkin tapahtumakalenteriin. Tapahtumina kalenterissa pidetään sellaiset, joissa on vahva kerhon edustus, jotain olennaisesti kerhon toimintaan liittyvää toimintaa (esim. kokous, Slalom Cup osakilpailu ym.) tai tapahtumassa on esim. paljon kerholaisia mukana. Harkintaa käytetään sopivissa määrin mitä tapahtumia otetaan kalenteriin.

Sähköpostiakin tulee useita kuukaudessa, joissa pyydetään lisäämään tapahtumakalenteriimme tapahtuma tyyliin paikallinen cruising, mutta joita ei kuitenkaan valitettavasti mm. tapahtumapaljouden takia kannata lisätä kalenteriimme. Näitä voidaan pitää alueyhteyshenkilöiden toimesta aluetoiminta-alueella esillä, jotta tiedotus toimii jos kerholaisia on paikalle menossa.

Jos sinulla on sivustoon linkitettäviä videoita tai kuvagallerioita tai kerholle lähetettäviä digikuvia, voit laittaa viestin web-toimitukselle osoitteeseen web@fmoc.fi.

Oheinen kuvista koostettu video on 2015 Fun Runista.